sivulogo.png

Laserwaves - ShowNet 4000


Laserwaves valmisti ensimmäisen prototyyppinsä laitteesta, jonka tarkoituksena on ennen kaikkea selkeyttää työtä showlaser-asennuksissa, sekä toimia helppona turvavälineenä. Vähemmän johtoja ja enemmän turvallisuutta yhdessä paketissa.


Shownet 4000 toimii Showtacle Moncha ohjelmiston kanssa, tarjoten 4 itsenäistä ILDA kanavaa lasereiden hallintaan. Tietokone, joka on varustettu Moncha ohjelmistolla, kytketään kätevästi LAN kaapelilla ShowNettiin. Ethernet / LAN kaapelilla voi olla pituutta jopa yli 100 metriä, joka helpottaa asennusta ja työskentelyä erilaisissa tapahtumissa. Tiedonsiirto voidaan toteuttaa myös langattomassa verkossa. Neljä itsenäistä Moncha ulostuloa tarjoavat vahvan ja näyttävän pohjan 4 laserin lasershow esityksille. Useampia laserprojektoreita voi toki myös jakaa ILDA haaroittimilla, tai linkittämällä laitteita, mutta silloin menetetään lasereiden itsenäinen kontrolli.Tekee myös turvallisuudesta helppoa. Jos asennuksesi sisältää useampia lasereita ja turvallisuusmääräyksiä mukaillen käytät hätäkatkasijaa, on shownet paras valinta. Ilman ShowNettiä joudut tekemään hätäkatkaisun joko asennustesi virtapuolelle tai käyttämään jokaiselle projektorille omaa hätäkatkaisijaa. Molemmat ovat huonoja vaihtoehtoja. Virtapuolen katkaisu rikkoo pahimmassa tapauksessa projektoreiden skannerit. Useiden hätäkatkaisijoiden käyttö taas tekee ongelmatilanteet melko sekavaksi ulkopuolisille, jos nappeja on siellä täällä. Projektoreiden Interlock väylissä kulkee pieni signaali / jännite, joten omien haaroittimien teko ei myöskään ole suotavaa ja ne voivat pahimmassa tapauksessa rikkoa projektorisi tai signaalit sekoittua keskenään toimimatta hätätilanteissa oikein. ShowNet käsittelee jokaisen laserin interlock-katkaisun itsenäisinä, joten sekaannusta ei pääse syntymään ja onglematilanteet ratkeavat selkeästi yhdellä katkaisimella.Jatkuva yhteys pysyy aktiivisena ohjaimena toimivan tietokoneen ja shownetin välillä, myös tilanteissa joissa hätä-seis on painettuna. Jatkuva yhteys takaa sen, ettei turhia viiveitä, katkoksia tai muuttujia esitysten asetuksiin tule. Jos laserluvan saanut henkilö poistuu paikalta, voi asennukset jättää huoletta päälle, sillä ShowNet on varustettu irroitettavalla virta-avaimella, joka takaa sen, ettei väärinkäyttöjä tai vaaratilanteita pääse valvomatta syntymään.

Interlock kaapelit ovat helposti jatkettavissa normaaleilla XLR-kaapelilla. XLR tuli valittua tätä laitetta suunnitellessa siksi, että se on kaikista yleisin kaapeli tapahtumissa, ja siksi helpoiten löydettävissä. Vältyt turhien erikoiskaapeleiden ostolta. Kvantin valmistamat laserit käyttävät oletusarvoisesti suoraan XLR liitäntää interlock porteissaan.

ShowNet on myös kehitelty siten, että lasereiden käyttö on mahdotonta, jos jokin turvaominaisuuksista ei ole kytketty. Kun kaikki tarvittavat turvamekanismit ovat kytkettynä, syttyy laitteeseen keltainen varoitusvalo ilmoittaen lasereiden aktiivisuuden. Valon syttymisen jälkeen käyttö on operoijan käsissä. Turva-avain, hätä-seis kytkin ja interlock kaapelit täytyvät olla kytkettynä, jotta laserit saadaan aktiiviseksi. Jos esimerkiksi hätä-seis kytkennän johto vahingossa irtoaa kesken kaiken, mykistyvät laserit automaattisesti.Laserwaves ShowNet 4000 kulkeutuu kätevästi 19" räkissä, vieden 2U räkkitilaa.

Useamman shownetin ketjutus on myös mahdollista, helposti LAN kaapeleilla. Sähköksi käy 85-265V 50/60Hz, joten laite toimii ympäri maailmaa. Maksimi virrankulutus on ~1,2A 230V jännitteellä.

Lyhyt videoesittely ShowNet 4000 turvallisuudesta:


Laitetta valmistetaan tilauksesta suomessa ja toimitusaika on noin 4 viikkoa.

ShowNet on käytössä ja nähtävillä kaikissa Laserwavesin asennuksissa.

Jos kiinnostuit niin kysele ihmeessä lisää.Here is alternative presentation video of the shownet 4000 in english.


0 katselukertaa

Laserwaves © 2017-2020