sivulogo.png

4W RGB - Pure Diode

Laser-esitysten uusin tähti saapui Saksasta. Pidän tarkemmat specsit salassa vielä siihen asti, kun laite pääsee näyttämään kyntensä testiajoissa. Jos ko. merkki osoittautuu luotettavaksi, niin jo tältä istumalta voisin veikata näitä tulevan jatkossa lisää korvaamaan muita nykyisiä laseryksiköitä.

Hypistely ja kurkistelu sisälle sai vakuutettua jo paljon.

Laite on täysin pöly/savu/ilmatiivis. Jäähdytys on toteutettu alapuolelle sijoitetuilla jäähdytysrivoilla ja tuulettimilla, forced menetelmällä, joka alkaa olemaan jo vakiintunut tapa näissä laitteissa. Laserdiodit ovat omassa suljetussa modulissaan. Säteidein kohdistus, värit ja saavutettu valkoinen oli nopeassa testissä todella uskomattomia, verrattuna vierellä olleeseen Laserworldin DS-sarjalaiseen. Jos nyt jotain huonoakin, niin jäähdytys toki pitää melkoista ääntä. Onko se paha ongelma loppupeleissä, riippuu tietysti tapahtumasta, mutta täysin ymmärrettävää, kun muistaa laser-diodien käyttölämpötilat jossa 40 astetta on jo yläraja.


Analysoin tätä projektoria myöhemmin lisää, kun saan tarpeeksi sopivia vertailukohteita muilta merkeiltä.Kommentoin tätä artikkelia nyt vuosien jälkeen. Älä osta kiinalaisia laitteita, ellet ole täysin 100% varma laitteen ominaisuuksista kuten säteen hajonta, todellinen moduliteho ja turvallisuus ominaisuudet.

0 katselukertaa

Laserwaves © 2017-2020